booked.net
korcsolyapálya mohács
2021.11.24.

Korcsolya-, műjégpálya Mohácson – Petíció Pávkovics Gábor részére

Tisztelt Polgármester Úr!

A környező műjégpályák népszerűsége egyre nő. Rengetegen utaznak Mohácsról Pécsre, Szekszárdra de még Budapestre is, hogy néhány órát szenteljenek kedvenc téli hobbijuknak. A költségeket tekintve ezek a kiruccanások megterhelik a családi kasszát. Többen és gyakrabban választanák ezt a szabadidős sportolási lehetőséget, ha itt helyben lehetőségük lenne rá.

Fontos szem előtt tartanunk azt is, hogy a környező tavak, befagyott Duna-holtágak komoly balesetveszélyt jelentenek. A vízirendőrség tiltja a jégre lépést és rendszeresen ellenőrzi is az érintett szakaszokat.

Kérjük tisztelt Polgármester Urat, hogy vizsgálja meg egy városi műjégpálya telepítésének, üzemeltetésének lehetőségeit a téli időszakban.
Úgy gondoljuk, hogy a felújított Deák tér méltó helyszíne lenne egy ilyen rég váratott újításnak és nagymértékben hozzájárulna az élhetőbb város koncepciójához.

Tisztelettel:
Változást Akarók Nemzedéke

Támogassa Ön is a mohácsi korcsolyapálya megvalósulását! Kérjük, hogy írja alá a petíciót, melyet az alábbi gombra kattintva érhet el.

Cikkek

Összes cikk

Városi drogstratégia Mohács - Rendkívüli testületi ülés
Cikkek

Városi drogstratégia szükséges Mohácson

A pénteki napon a képviselőcsoportunk indítványt nyújtott be a polgármester úr részére, melynek célja egy rendkívüli testületi ülés összehívása a városunkban elharapódzott illegális kábítószerfogyasztás, kereskedelem megfékezésre, és a városi drogstratégia megalkotása.

Tovább olvasom »
Nincs több bejegyzés!

Értesüljön elsőként a híreinkről!

Adja meg az email címét és azonnal küldjük a friss cikkeket a postaládájába!

Támogassa egyesületünket!