booked.net
korcsolyapálya mohács
2021.11.24.

Korcsolya-, műjégpálya Mohácson – Petíció Pávkovics Gábor részére

Tisztelt Polgármester Úr!

A környező műjégpályák népszerűsége egyre nő. Rengetegen utaznak Mohácsról Pécsre, Szekszárdra de még Budapestre is, hogy néhány órát szenteljenek kedvenc téli hobbijuknak. A költségeket tekintve ezek a kiruccanások megterhelik a családi kasszát. Többen és gyakrabban választanák ezt a szabadidős sportolási lehetőséget, ha itt helyben lehetőségük lenne rá.

Fontos szem előtt tartanunk azt is, hogy a környező tavak, befagyott Duna-holtágak komoly balesetveszélyt jelentenek. A vízirendőrség tiltja a jégre lépést és rendszeresen ellenőrzi is az érintett szakaszokat.

Kérjük tisztelt Polgármester Urat, hogy vizsgálja meg egy városi műjégpálya telepítésének, üzemeltetésének lehetőségeit a téli időszakban.
Úgy gondoljuk, hogy a felújított Deák tér méltó helyszíne lenne egy ilyen rég váratott újításnak és nagymértékben hozzájárulna az élhetőbb város koncepciójához.

Tisztelettel:
Változást Akarók Nemzedéke

Támogassa Ön is a mohácsi korcsolyapálya megvalósulását! Kérjük, hogy írja alá a petíciót, melyet az alábbi gombra kattintva érhet el.

Cikkek

Összes cikk

Cikkek

Hargitai János sejtelmes bejelentése…

Nemrégiben jelent meg cikkünk a „Mohácsi híd kacifántos története” címmel:https://www.van1.hu/mohacsi-duna-hidEbben összefoglaltuk az elmúlt 120(!) év történetét a mohácsi Duna-híddal kapcsolatban. Olvasóink is sok segítséget nyújtottak

Tovább olvasom »
Nincs több bejegyzés!

Értesüljön elsőként a híreinkről!

Adja meg az email címét és azonnal küldjük a friss cikkeket a postaládájába!

Támogassa egyesületünket!