booked.net

Támogasson minket!

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-93927240

korcsolyapálya mohács
2021.11.24.

Korcsolya-, műjégpálya Mohácson – Petíció Pávkovics Gábor részére

Tisztelt Polgármester Úr!

A környező műjégpályák népszerűsége egyre nő. Rengetegen utaznak Mohácsról Pécsre, Szekszárdra de még Budapestre is, hogy néhány órát szenteljenek kedvenc téli hobbijuknak. A költségeket tekintve ezek a kiruccanások megterhelik a családi kasszát. Többen és gyakrabban választanák ezt a szabadidős sportolási lehetőséget, ha itt helyben lehetőségük lenne rá.

Fontos szem előtt tartanunk azt is, hogy a környező tavak, befagyott Duna-holtágak komoly balesetveszélyt jelentenek. A vízirendőrség tiltja a jégre lépést és rendszeresen ellenőrzi is az érintett szakaszokat.

Kérjük tisztelt Polgármester Urat, hogy vizsgálja meg egy városi műjégpálya telepítésének, üzemeltetésének lehetőségeit a téli időszakban.
Úgy gondoljuk, hogy a felújított Deák tér méltó helyszíne lenne egy ilyen rég váratott újításnak és nagymértékben hozzájárulna az élhetőbb város koncepciójához.

Tisztelettel:
Változást Akarók Nemzedéke

Támogassa Ön is a mohácsi korcsolyapálya megvalósulását! Kérjük, hogy írja alá a petíciót, melyet az alábbi gombra kattintva érhet el.

Cikkek

Összes cikk

Finn csoda
Cikkek

Finn csoda az oktatásban!

,,Minden ország minden politikusának meg kell értenie milyen fontos a tanárok munkája.„ Hangzottak el a finn oktatási miniszter, Li Andersson szájából.  Finnországban az oktatás 3 alappillére az egyenlőség, az igazságosság és a mindenki számára hozzáférhető

Tovább olvasom »
Mohácsi Duna-híd
Cikkek

Kompok felújítása és a Mohácsi Duna-híd

A legutóbbi (2022.11.25.) testületi ülésen téma volt a kompok felújítása, és ennek apropóján a mohácsi híd is természetesen szóba került. Azt érezzük, hogy kérdéseinkre nem kaptunk megnyugtató válaszokat, úgy a kompok fenntartásának távlatában, mint a

Tovább olvasom »
hideg tábla iskola
Cikkek

Megfelelő-e a hőmérséklet a mohácsi iskolákban?

Tisztelt Mohácsiak!Kedves Szülők és Diákok! A legutóbbi testületi ülésen az oktatási intézmények beszámolója során szóba került az iskolák fűtöttsége. A Mohácsi Tankerületi Központ igazgató asszonya a közvélemény megnyugtatására elmondta, hogy tudomása szerint minden tanteremben biztosított a 21-22

Tovább olvasom »
Mohács vizsgálat
Cikkek

Nyomoz az OLAF a Mohácsi Önkormányzatnál

Uniós pénzek szabálytalan kifizetésének gyanúja miatt indított nyomozást az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal a Mohácsi Önkormányzatnál a helyi ellenzék feljelentése alapján. A polgármester szerint az ellenzék túlzásokba esett és az és OLAF emberei egyébként is alig tekintettek bele az aktákba.

Tovább olvasom »
Nincs több bejegyzés!

Értesüljön elsőként a híreinkről!

Adja meg az email címét és azonnal küldjük a friss cikkeket a postaládájába!