booked.net
Putyin
2021.01.23.

Utat tör a demokrácia Oroszországban is!? – Putyin vs. Navalnij

Óriási változások és történések vannak folyamatban jelenleg a világpolitikában. A decemberi szlovák elit lefejezését követően, már Oroszországban is forr a hangulat!
Elegük van az embereknek a kizsákmányolásból és nem kívánnak kiszolgálói lenni egy  autokratikus rendszernek. Egy tiszta, átlátható közéletet szeretnének látni, mely valóban demokratikus körülmények között működik. Felvették a kesztyűt Putyinnal és a nyakukon élősködő rezsimmel szemben.

Hatalmas, példa nélküli internetes összefogás és tüntetéssorozat kezdődött a mai napon Oroszország szerte, melynek kirobbantó oka egyértelműan a Navalnij-botrány, mely Alekszej Navalnij  orosz politikus nevéhez fűződik.

A VAN egyesülete szolidaritást vállal az Oroszországban folyamatban lévő eseményekkel és támogatja Alekszej Navalnij törekvéseit.

HIVATALOS INFORMÁCIÓK

Alekszej Navalnij hivatalos weboldala orosz nyelven: https://palace.navalny.com/
Az oldal magyar nyelvű (Google) fordítása elérhető ide kattintva egy .pdf dokumentumban.

 

KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA A MAGYAR NYELVŰ NAVALNIJ INFORMÁCIÓKÉRT!

Töltse le és olvassa el .PDF dokumentumban magyar nyelven! (Google fordítás) 

Videó

Cikkek

Összes cikk

kisbaba szülészet Mohács
Cikkek

Mohácsi szülészet – Petíció

Mohácsi lakosként, magyar állampolgárként mindannyian elvárhatjuk, hogy a minőségi alap- és szakorvosi ellátásokat a lakhelyünkhöz lehető legközelebbi intézmény nyújtsa. Ne kelljen a vizsgálatokért, ellátásokért távolabbi

Tovább olvasom »
régi telefon
Cikkek

Buta telefon, kiegyensúlyozott gyerek?

Az internet és a mobiltelefonok használatának növekedése az elmúlt években jelentősen megváltoztatta az életünket. Az információk gyors elérhetősége és a kapcsolattartás egyszerűsége jelentősen megkönnyítette a

Tovább olvasom »
Nincs több bejegyzés!

Értesüljön elsőként a híreinkről!

Adja meg az email címét és azonnal küldjük a friss cikkeket a postaládájába!

Támogassa egyesületünket!