booked.net

Támogasson minket!

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-93927240

Putyin
2021.01.23.

Utat tör a demokrácia Oroszországban is!? – Putyin vs. Navalnij

Óriási változások és történések vannak folyamatban jelenleg a világpolitikában. A decemberi szlovák elit lefejezését követően, már Oroszországban is forr a hangulat!
Elegük van az embereknek a kizsákmányolásból és nem kívánnak kiszolgálói lenni egy  autokratikus rendszernek. Egy tiszta, átlátható közéletet szeretnének látni, mely valóban demokratikus körülmények között működik. Felvették a kesztyűt Putyinnal és a nyakukon élősködő rezsimmel szemben.

Hatalmas, példa nélküli internetes összefogás és tüntetéssorozat kezdődött a mai napon Oroszország szerte, melynek kirobbantó oka egyértelműan a Navalnij-botrány, mely Alekszej Navalnij  orosz politikus nevéhez fűződik.

A VAN egyesülete szolidaritást vállal az Oroszországban folyamatban lévő eseményekkel és támogatja Alekszej Navalnij törekvéseit.

HIVATALOS INFORMÁCIÓK

Alekszej Navalnij hivatalos weboldala orosz nyelven: https://palace.navalny.com/
Az oldal magyar nyelvű (Google) fordítása elérhető ide kattintva egy .pdf dokumentumban.

 

KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA A MAGYAR NYELVŰ NAVALNIJ INFORMÁCIÓKÉRT!

Töltse le és olvassa el .PDF dokumentumban magyar nyelven! (Google fordítás) 

Videó

Cikkek

Összes cikk

NAV
Cikkek

Fekete foglalkoztatás – válaszlevelet kaptunk!

Korábbi cikkünkben hivatalosan lekérhető adatok alapján írtunk városunk egyik cégével kapcsolatban a fekete foglalkoztatás gyanújáról. A cég vezetője, M. Bugarszki Norbert kérdéseinkre megküldött válaszlevelében elismerte a be nem jelentett foglalkoztatás tényét, mellékelte az adóhatósági vizsgálati

Tovább olvasom »
VAN önkormányzati képviselők Mohács
Cikkek

Nem tarthatunk fogadóórát a mohácsi városházán!?

KÉRJÜK, HOGY OSSZA MEG KÉPVISELŐINK ELÉRHETŐSÉGEIT! A múlt év decemberében két számunkra fontos levelet küldtünk az Önök érdekében a polgármester úrnak. Az egyik levelünkben azt kértük, hogy biztosítsanak a képviselőink RENDSZERES FOGADÓÓRÁI számára helyiséget és

Tovább olvasom »
néma
Cikkek

Elnémított hangok

Egy demokratikus társadalomban kulcsfontosságú, hogy minden véleményt meghalljanak, beleértve az ellenzék hangját is. Az elmúlt időszak fejleményei azonban azt mutatják, hogy a mohácsi városvezetés gátolja a VAN ellenzéki képviselőcsoport megjelenési törekvéseit a város által működtetett helyi médiában, ahol csak egyoldalú hírek hallhatók és olvashatók.

Tovább olvasom »
Nincs több bejegyzés!

Értesüljön elsőként a híreinkről!

Adja meg az email címét és azonnal küldjük a friss cikkeket a postaládájába!